Herbruikbare Food Wrap

3,9511,95

Deze vegan herbruikbare food wrap is gemaakt van was op plantaardige basis, jojoba olie en biologisch katoen. Het is een van de beste alternatieven voor plastic huishoudfolie of aluminiumfolie als het gaat om het bedekken van voedsel. Onze food wraps zijn 100% vegan, natuurlijk en vrij van plastic, aluminium en giftige chemicaliën.

Gratis verzending vanaf €75

Vandaag besteld, morgen verzonden.

  • 100% vegan, duurzaam en ethisch verantwoord
  • 14 dagen makkelijk retourneren
  • Veilig betalen

Verpakking: geen
Herkomst: Spanje
Omhuld met: candelillawas, plantaardige hars en bessenwas (Rhus Verniciflua)

Maattabel:

Klein: 20 x 21 cm
Ideaal om een halve avocado, vegan kaasstukjes of klein fruit mee te bedekken.
Medium: 25 x 28 cm
Perfect voor een stukje vegan kaas, een halve vrucht of om een kleine kom of voedselcontainer te bedekken. Je kan er ook twee broodjes mee omwikkelen.
Groot: 33 x 36 cm
Perfect voor een halve sla of meloen. Je kan het gebruiken op saladeschalen en om twee boterhammen in te wikkelen.
Extra groot: 42 x 46 cm
Perfect voor een watermeloen of pompoen. Je kan het gebruiken op grote kommen en om een brood in te wikkelen.

Productgebruik:

  • Tijdens de eerste paar keer gebruiken kan de food wrap een kleine hoeveelheid wasresten achterlaten, maar dit zal afnemen naarmate je ze blijft gebruiken. Hoe dan ook, je kan dit er gemakkelijk afvegen met een spons.
  • Om ze zachter te maken en ze naar de verpakking of het stuk voedsel te vormen, verwarm je de food wrap met je handen. Zodra de wrap is gevormd en op zijn plaats is gelegd, koelt hij in een paar seconden af en behoudt hij de vorm die je hem hebt gegeven.
  • De food wraps zijn geschikt om in te vriezen. Als je ze echter langer dan een paar dagen wilt invriezen, kan de was veranderen en wordt de levensduur van de wrap korter.
  • Afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt en hoe goed je ze verzorgt, kunnen de wikkels tussen 6 maanden en een jaar meegaan. Als de was is weggesleten, kan de stof worden hergebruikt als zakdoek, servet of servet.

Onderhoud van het product:

  • Reinigen met koud water (indien nodig zeepwater) heel zachtjes wrijvend. Het is belangrijk dat je alleen koud water gebruikt, warm tot heet water kan de was doen smelten en de voedselverpakking beschadigen.
  • In de lucht laten drogen en na gebruik op een droge plaats bewaren, niet in de buurt van warmte.
  • Het is niet aan te raden om ze op een warme dag op het strand te gebruiken, omdat de waslaag door de hitte zacht kan worden, waardoor kleine zandkorrels zich gemakkelijk aan het oppervlak van de wrap kunnen hechten.

Extra informatie

size

, , ,